051 201 011

Aktualno

 

VII. KONGRES ZDRUŽENJA ZAKONSKIH IN DRUŽINSKIH TERAPEVTOV SLOVENIJE

»Medsebojni odnosi in spremembe v terapiji«

 

ki bo potekal v petek 8. in soboto 9. aprila 2016 v Ljubljani. Vabimo vas, da se z vašim znanstvenim ali strokovnim prispevkom udeležite kongresa Zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, katere namen je predstavitev znanstvenih, raziskovalnih in strokovnih dosežkov, ter primerov dobre prakse pri delu z ljudmi. S kongresom nagovarjamo  strokovno javnost, predvsem s področja terapevtskih obravnav posameznikov, parov in družin, medicine, vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva, policije, pravosodja, nevladnih organizacij, kakor tudi ostalo zainteresirano strokovno javnost, pri čemer je glavni cilj predstaviti  metode in oblike dela na navedenih področjih.

 

PROGRAM
  1. Plenarno predavanje – dr. T. Leanne Campbell je soustanoviteljica in direktorica Vancouver Island centra za EFT in Campbell & Fairweather Psichology Group. (http://www.cfpsych.ca/dr-t-leanne-campbell/)
  2. Plenarno predavanje – dr. Gregor Žvelc, specialist klinične psihologije, integrativni psihoterapevt, diplomirani transakcijski analitik in doktor znanosti s področja klinične psihologije, ustanovitveni član Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA).
  3. Dr. Trudy Mooren  klinična psihologinja, zaposlena na Foundation Centrum ’45 na Nizozemskem (National institute for specialised diagnostics and treatment of psychotraumatic problems), specializirana za področje travm, izvaja tudi skupinske psihoterapije z več družinami hkrati (Multifamily group treatment – MFGT), kar bo predstavila tudi na kongresu.
  4. Predstavitev prispevkov po tematskih sklopih. Predstavitve bodo potekale v sočasnih sekcijah, predvidoma bo ena izmed sekcij angleško govoreča. Kratke sekcije na kongresu ponujajo priložnost, da avtorji predstavijo delo svojim kolegom ter omogočijo udeležencem kongresa poglobiti znanje na določenih področjih. Tako se lahko vrnete domov z novimi idejami in informacijami. Med odmori in kosilom bo seveda tudi čas za druženje.
  5. Skupščina Združenja
Vljudno vabljeni!

 

Facebook