Cilj in namen našega delovanja

Smo zasebni neprofitni zavod, ki nudi terapevtsko pomoč in podporo posameznikom, parom, otrokom in družinam, ki se soočajo z izzivi in težavami v osebnih, medosebnih in družinskih odnosih, pri vzgoji ter najrazličnejših duševnih preizkušnjah, stiskah ter boleznih.

Zakaj se odločiti za nas?


Naša prizadevanja so usmerjena k odkrivanju, razumevanju, spreminjanju in sprejemanju sebe ter odnosov z drugimi. Nudimo tudi terapevtsko podporo pri razreševanju zlorab, težkih (travmatičnih) dogodkov iz preteklosti, premagovanju težav ob novonastalih situacijah v življenju.

Terapevti


Ivan Platiša

e-mail: ivanplatisa.sidro@gmail.com
Specialist zakonske in družinske terapije.

Dr. Marja Avberšek Platiša

Zakonska in družinska terapevtka
e-mail:marja.sidro@gmail.com
Osnovno izobrazbo si je pridobila na univerzitetnem enopredmetnem programu Teologija na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani. Študij je nadaljevala na podiplomskem bolonjskem magistrskem programu Zakonske in družinske študije in magistrirala iz teme Značilnosti izvirnih družin partnerjev z zgodovino spolne zlorabe. Doktorski študij je opravljala na Teološki fakulteti ter doktorirala iz teme Obravnava telesnih zaznav pri mladostnikih v relacijski družinski terapiji. Za pridobitev naziva Zakonska in družinska terapevtka je opravila Izpopolnjevanje iz zakonske in družinske terapije ter stažiranje opravila na Frančiškanskem družinskem inštitutu.Posebej rada se ukvarja z mladimi odraslimi ter mladostniki in mladostnicami, ki doživljajo najrazličnejše stiske v obdobjih psiho-socialnega razvoja na poti v odraslost. Enako blizu ji je delo s travmami in okrevanje po njih.